sd main logo

Cal Candi - Camps de Vilarrasa S.L

Menú

SOSTENIBILITAT - BIOSPHERE 

BIOSPHERE
BIOSPHERE

L’adhesió Biosphere és un compromís de territori, una eina que ens ha de servir d’excusa per treballar amb els Objectius de desenvolupament Sostenible com a teló de fons, i que des de la comarca del Berguedà ens permet fer-ho amb conxorxa amb els ens públics i privats que també s’han adherit.

En aquest apartat de la web trobareu alguns documents lligats la nostra filosofia:

La política de sostenibilitat on establim la missió, visió , i els principis sobre els que es basa el nostre compromís.El pla d’acció anual, que incorpora els objectius de millora que ens marquem periòdicament, per millorar el nostre comportament.

Bones pràctiques genèriques aplicables al nostre entorn.

Els indicadors del nostre sistema de gestió, que ens ajuden a mesurar què està passant i on millorem i alhora ens permeten comunicar objectivament els avenços que fem.

Per la gestió ambiental hem adoptat accions per tenir cura del nostre entorn, no només minimitzant l’impacte sobre el medi sinó també fent un esforç per sensibilitzar a tot els nostres clients  per tal de que també adoptin criteris sostenibles en el seu dia a dia.

A les nostre casa prioritzem la prevenció en la generació dels residus i la valorització dels que encara produïm. Tenim plans d’acció per eliminar envasos o altres productes d’un sol ús i apostar per la reutilització de materials propis o que ens puguin cedir.

Tenim un objectiu d’eliminació  del consum de combustibles fòssils, i pel que fa al consum d’aquests en el transport oferim plans de mobilitat per reduir entre tots el seu consum de forma parcial.

El nostre compromís social té el punt de mira en temes com la salut, la seguretat, la igualtat i la inclusió.

Tenim un protocol contra l’assetjament sexual o de qualsevol altra mena i incorporem un “punt lila” a totes les nostres curses. Aquí el nostre posicionament és la tolerància zero.

També comencem a treballar per fer de Cal Candi espai per a tothom. 

Des de la vessant econòmica apostem per ser una entitat compromesa amb el territori i els seus agents, i donem prioritat a aquells que com nosaltres tenen un compromís darrere, ja sigui en la compra de productes i serveis necessaris com en la promoció de serveis sostenibles.

Per últim, seguim treballant en la millora contínua de la qualitat dels nostres serveis , i mesurarem la satisfacció de les persones , per detectar recorreguts a tenir en compte en el futur.